Makelaar Beuningen

Als makelaar in Beuningen en omstreken, begeleiden we u tijdens de verkoop of aankoop van uw woning. Daarnaast zijn wij beschikbaar om een waardebepaling uit te voeren, waarmee we de waarde van uw huis kunnen vaststellen.

Makelaar Elst

Wat kunnen we voor u betekenen als makelaar in Beuningen?

Onze makelaars uit Beuningen hebben jarenlange ervaring in de markt. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de woningmarkt. Daarnaast beschikken ze ook over bouwkundige expertises.

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

Makelaar Elst

De oprichters van Plus Taxaties breiden hun dienstverlening verder uit onder de noemer Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende Plus officieel haar deuren in het hart van Nijmegen. Onder de naam Plus Taxaties en Makelaardij richt de organisatie zich op het ontzorgen van particulieren bij het proces rondom de aan- en verkoop van een woning en het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

Makelaar Elst

Uw wensen worden door onze verkoopmakelaars vergeleken met het aanbod binnen de woningmarkt. Bent u op zoek naar een veranda, garage of grote tuin? Dan worden deze wensen meegenomen om de realistische waarde te bepalen.

Betrokken makelaar nabij Beuningen en omstreken

Plus Makelaardij richt zich als organisatie op het ontzorgen van particulieren bij het proces rondom de aan- en verkoop van een woning en het taxeren van woningen. Als makelaar in Beuningen kunnen we u door het gehele proces begeleiden, zodat u zich zorgeloos kunt oriënteren op de volgende stap.

Makelaar Elst

Een makelaar waar u op kunt bouwen, nu en in de toekomst

Als gedreven partner staan we u bij, bij het maken van een belangrijke keuze in uw leven. Namelijk, het kopen of verkopen van uw huis. Hierbij spelen we in op nieuwe kansen binnen de markt om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Daarnaast zetten we ons in voor het verduurzamen van de vastgoedmarkt. Hierbij denken we graag vooruit. Onze mensen zetten zich dagelijks in om op het gebied van duurzaamheid stappen voorwaarts te maken.

Zo ontvang elke klant een tegoed van maximaal €1.000,- voor het verduurzamen van zijn woning, daarmee maken we verduurzamen tastbaar én bereikbaar.

Makelaar elst

Als makelaar in Beuningen begeleiden we u bij de verkoop van uw woning

Bij Plus Makelaardij begrijpen we als geen ander wat er allemaal nodig is om uw woning te kunnen verkopen. Daarom steken we veel moeite in het maken van goede video’s en foto’s. Hiermee creëren we ook altijd een online brochure voor woningen die we in de verkoop nemen. Hierbij wordt er een compleet en realistisch beeld geschetst van de woning door de complete informatieverstrekking.

Naast het regelen van bezichtigingen, ondersteunen wij u bij het controleren van de bouwkundige staat van woningen en geven wij advies over de marktwaarde en het voeren van de onderhandelingen. Verder begeleiden wij u bij het juridische traject zoals het beoordelen en tekenen van de koopakte. Wanneer de onderhandeling en het juridische gedeelte is voltooid, dan maken wij een afspraak voor de sleuteloverdracht en maken we een afspraak bij de notaris.

Onze makelaars

Makelaar Elst

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

Makelaar Elst

Wonen in het dorp Beuningen, in de buurt van Nijmegen.

Beuningen is een plaats dat prachtig naast Nijmegen ligt. Binnen no time sta je in het centrum van Nijmegen. Dit door de goede OV- en snelwegverbinding. Het totaal aantal woningen in Beuningen bedraagt 11.137. Hierbij is 98% bewoond en 2% leegstaand. Hiervan is 70% een koopwoning. De gemiddelde WOZ-waarde in 2019 bedraagt €251.000. De overige 30% bestaat vooral uit huurwoningen. Als makelaar in Beuningen zoeken we altijd de perfecte woning die aansluit op de wensen bij uw leefsituatie, of dit nu als startend gezin is of voor een seniorenwoning.

De woningen in Beuningen zijn veelal gebouwd voor het jaar 2000. Dit percentage ligt op 84%. De overige 16% is na het jaar 2000 gebouwd. Het gemiddelde aardgasverbruik ligt op de 1.340 kubieke meter en het gemiddelde electriciteitsgebruik is 3.150 kWh.

Als makelaar in Beuningen kunnen we met onze bouwkundige expertise en jarenlange ervaring een goed waardeoordeel vaststellen. We kijken bij een eerlijke en weloverwogen waardebepaling naar de huidige situatie, de laatste ontwikkelingen binnen de woningmarkt, het onderhoud van de woning, de ligging, het aantal m2, het aantal kamers en alles wat de woning nog meer te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de makelaar in Beuningen

U wilt een woning gaan aan- of verkopen in Beuningen? Daar komt veel bij kijken. Om dit een stukje inzichtelijker te maken hebben we de veelgestelde vragen voor u uitgewerkt.

Wat doet een makelaar precies?

De primaire bezigheid van een makelaar is de bemiddeling bij het verkopen en aankopen van woningen. Bent u van plan om een woning te kopen of verkopen? Dan kan een makelaar helpen bij het opstellen van contracten en/of juridische documenten. Daarnaast kan een makelaar ook helpen bij het inplannen, bezichtigen en contact onderhoud met de potentiële koper. Wanneer de onderhandeling is afgerond helpen wij bij de definitieve aan- of verkoop.

Wat heb ik nodig voor de verkoop van mijn woning?

Om uw huis te verkopen heeft u een aantal documenten nodig. Deze zijn als volgt:

1. Een kopie van het legitimatiebewijs

Een kopie legitimatiebewijs van alle eigenaren van de woning is van belang om u te legitimeren.

2. De akte van levering

Dit is het eigendomsbewijs van het Kadaster dat bewijst dat u de eigenaar van de woning bent. Dit is dan ook een belangrijk document.

3. WOZ beschikking en andere gemeentelijke aanslagen

De WOZ-waarde bepaald de waarde van uw huis. Deze wordt jaarlijks vastgesteld door de gemeente. Daarnaast is het ook van belang om de verontreinigingsheffing, de watersysteemheffing en de zuiveringsheffing beschikbaar te hebben.

4. Energielabel van de woning

Het energielabel bepaald hoe energiezuinig uw woning is. Dit wordt gedaan met een schaal van A t/m G. Dit is een belangrijk aspect om te weten bij de verkoop van uw woning omdat potentiële kopers dit zeker willen weten. Het energielabel is geboden aan de woning.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als makelaar in Beuningen?

Plus Makelaardij is de ideale makelaar in Beuningen. Met persoonlijke communicatie en betrokkenheid begeleiden wij u in alle processen. Hierbij helpen wij u graag met het bepalen van de waarde van uw pand maar ook het aankopen, verkopen en taxeren. Onze specialisten kennen Beuningen en de omgeving van Beuningen, zodat u het beste advies krijgt. Daarnaast zijn wij extreem scherp op de lokale marktomstandigheden, onderhandelingsstrategieën en eventuele trends en ontwikkelingen.