Makelaar Elst

Als makelaar in Elst begeleiden wij u tijdens de aankoop of verkoop van uw woning. Verder kunnen wij u bijstaan bij het op waarde schatten van uw huis door middel van een waardebepaling.

Makelaar Elst

Wat kunnen wij als makelaar in Elst voor u betekenen?

Onze makelaars uit Elst hebben jarenlange ervaring. Zij beschikken over bouwkundige expertise en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de woningmarkt.

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

Makelaar Elst

De oprichters van Plus Taxaties breiden hun dienstverlening verder uit onder de noemer Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende Plus officieel haar deuren in het hart van Nijmegen. Onder de naam Plus Taxaties en Makelaardij richt de organisatie zich op het ontzorgen van particulieren bij het proces rondom de aan- en verkoop van een woning en het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

Makelaar Elst

Onze verkoopmakelaars vergelijken uw wensen met dat het aanbod van de woningmarkt. Bent u opzoek naar een grote tuin, een veranda of garage? Al deze zaken worden meegenomen om de realistische waarde te bepalen.

Betrokken makelaar nabij Elst en omstreken

Plus Makelaardij richt zich als organisatie op het ontzorgen van particulieren bij het proces rondom de aan- en verkoop van een woning en het taxeren van woningen. Als makelaar in Elst begeleiden wij u gedurende het gehele proces, zodat u zich zorgeloos kunt oriënteren op de volgende stap.

Makelaar Elst

Een makelaar waar u op kunt bouwen, nu en in de toekomst

In de vastgoedbranche waarin duurzaamheid, automatisering en digitalisering steeds meer impact maken, zien wij kansen. Als gedreven partner staan we u bij, bij het maken van een belangrijke keuze in uw leven. Namelijk, het kopen of verkopen van uw huis.

Daarnaast denken we graag vooruit. Zo zetten we ons in voor het verduurzamen van de vastgoedmarkt. In een traditioneel werkende en denkende sector zetten onze mensen zich dagelijks in om op het gebied van duurzaamheid stappen voorwaarts te maken.

Zo ontvang elke klant een tegoed van maximaal €1.000,- voor het verduurzamen van zijn woning, daarmee maken we verduurzamen tastbaar én bereikbaar.

Makelaar elst

Als makelaar in Elst begeleiden we u bij de verkoop van uw woning

Plus Makelaardij begrijpt als geen ander wat er nodig is om uw woning te verkopen. We steken veel moeite in het maken van goede foto’s, video’s en maken altijd een online brochure van alle woningen die we in verkoop nemen. Door de informatieverstrekking zo compleet mogelijk te maken, wordt een compleet en realistisch beeld van de woning geschetst. Dit voorkomt onduidelijkheden of verkeerde verwachtingen tijdens een bezichtiging.

Naast het regelen van bezichtigingen, ondersteunen wij u bij het controleren van de bouwkundige staat van woningen en geven wij advies over de marktwaarde en het voeren van de onderhandelingen. Verder begeleiden wij u bij het juridische traject zoals het beoordelen en tekenen van de koopakte. Wanneer de onderhandeling en het juridische gedeelte is voltooid, dan maken wij een afspraak voor de sleuteloverdracht en maken we een afspraak bij de notaris.

Onze makelaars

Makelaar Elst

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

Makelaar Elst

Wonen in het dorp Elst, in de buurt van Nijmegen en Arnhem

Elst ligt prachtig gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in. Met een goede trein- en snelwegverbinding bent u zo in beide steden. Het totaal aantal woningen in Elst bedraagt 9.491, hiervan is 65% een koopwoning. De WOZ-waarde van deze woningen is tussen 2013 en 2022 met 23% gestegen. De gemiddelde WOZ-waarde was in 2022 €336.254. Het overgrote deel (83%) van de woningen zijn eengezinswoningen. Als makelaar in Elst zoeken we de perfecte woning uit die aansluit bij uw leefsituatie, of dit nu als startend gezin is of voor een seniorenwoning.

In Elst zijn er begin jaren 2000 veel nieuwe woningen bebouwd, dit betekend dat deze huizen gebouwd zijn om energiezuinig te zijn. De helft van de alle woningen heeft een label A of B. Door te investeren in een energiezuinig huis bespaard u op de vaste woonkosten. Daarnaast kunt u bij aankoop van een huis in Elst ook verbouwen en verduurzamen.

Met onze bouwkundige expertise en jarenlange ervaring als makelaar in Elst kunnen wij een goed waardeoordeel vaststellen. Voor een eerlijk en weloverwogen waardebepaling kijken naar de huidige situatie, de laatste ontwikkelingen in de markt, het onderhoud van de woning, de ligging, het aantal m2 en het aantal kamers en alles wat de woning nog meer te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de makelaar in Elst

U wilt een woning gaan aan- of verkopen in Elst? Daar komt een boel bij kijken. Om dit een stukje inzichtelijker te maken hebben we de veelgestelde vragen voor u uitgewerkt.

Wat doet een makelaar precies?

De primaire bezigheid is de bemiddeling bij het aankopen en verkopen van woningen. Bent u van plan een woning te verkopen of aankomen? Dan helpt uw makelaar bij het inplannen, bezichtigen en contact onderhouden met de klant. Bij het opstellen van contracten en/of juridische documenten kan uw makelaar ook helpen. Wanneer de onderhandeling is afgerond helpen wij bij de definitieve aan- of verkoop.

Wat heb ik nodig voor de verkoop van mijn woning?

Om uw huis te verkopen heeft u een aantal documenten nodig. Deze zijn als volgt:

1. Een kopie van het legitimatiebewijs

Een kopie legitimatiebewijs van alle eigenaren van de woning is van belang om u te legitimeren.

2. De akte van levering

Dit is het eigendomsbewijs van het Kadaster dat bewijst dat u de eigenaar van de woning bent. Dit is dan ook een belangrijk document.

3. WOZ beschikking en andere gemeentelijke aanslagen

De WOZ-waarde bepaald de waarde van uw huis. Deze wordt jaarlijks vastgesteld door de gemeente. Daarnaast is het ook van belang om de verontreinigingsheffing, de watersysteemheffing en de zuiveringsheffing beschikbaar te hebben.

4. Energielabel van de woning

Het energielabel bepaald hoe energiezuinig uw woning is. Dit wordt gedaan met een schaal van A t/m G. Dit is een belangrijk aspect om te weten bij de verkoop van uw woning omdat potentiële kopers dit zeker willen weten. Het energielabel is geboden aan de woning.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als makelaar in Elst?

Plus Makelaardij is de makelaar in Elst. Met persoonlijke communicatie en betrokkenheid begeleiden wij u in alle processen. Hierbij helpen wij u graag met het bepalen van de waarde van uw pand maar ook het aankopen, verkopen en taxeren. Onze specialisten kennen Elst en de omgeving van Elst zodat u het beste advies krijgt. Daarnaast zijn wij extreem scherp op de lokale marktomstandigheden, onderhandelingsstrategieën en eventuele trends en ontwikkelingen.