Waardebepaling

Bij de verkoop van je huis is het belangrijk om inzicht te krijgen in de woningwaarde. Onze verkoopmakelaar komt graag bij je langs voor het uitvoeren van een sterk onderbouwde waardebepaling. 

Plus makelaardij waardebepaling 20

Hoe ziet een waardebepaling eruit?

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de huizenmarkt. Zij beschikken over bouwkundige expertise en zijn op de hoogte van ontwikkelingen in de woningmarkt van Nijmegen en omstreken.

Waardebepaling woning referentieonderzoek

Referentie-
onderzoek

Vraag en aanbod op de woningmarkt brengen we uitgebreid in kaart. Onze verkoopmakelaar voert een inspectie van je woning uit en vergelijkt deze met referenties uit de markt. Een luxe keuken, nieuwe dakkapel of tuin op het zuiden? We nemen al deze zaken mee bij het bepalen van een realistische waarde.

Waardebepaling woning verkoopproces

Verkoopproces

Het behalen van de beste opbrengst en voorwaarden bij het verkopen van je huis, vraagt om de juiste kennis en expertise. Onze verkoopmakelaar brengt het volledige verkoopproces voor jou in kaart en begeleidt je in het volledige proces. Van de waardebepaling tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

Waardebepaling woning referentieonderzoek

Referentie-
onderzoek

Waardebepaling woning verkoopproces

Verkoopproces

Kantoor Nijmegen erkend als NVM Vestiging

NVM 2

Per 20 februari 2023 is de vestiging van Plus in Nijmegen erkend door de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (www.nvm.nl). Vanuit onze vestiging bieden we zowel makelaarsdiensten als taxatiedienstverlening aan voor onze klanten.

Plus Makelaardij van start!

Sinds de oprichting in 2019 hield Plus zich enkel bezig met het uitvoeren van diverse soorten taxaties. Onze ambities reiken verder. Begin 2023 kwamen we mooi uit de startblokken met de oprichting van Plus Makelaardij.

Maurice van Oirschot start als Makelaar KRMT

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat per 15 januari 2023 onze eerste professional in de Makelaardij is gestart. Maurice van Oirschot is per deze datum actief als Makelaar KRMT. Maurice, welkom en wij wensen je veel succes!