Aankoopmakelaar Nijmegen

Als aankoopmakelaar in Nijmegen staan we als vooruitstrevende partner voor u klaar bij bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst van uw nieuwe woning.

Aankoopmakelaar Nijmegen

Wat kunnen wij als aankoopmakelaar in Nijmegen voor u betekenen?

Onze aankoopmakelaars uit Nijmegen hebben jarenlange ervaring. Zij beschikken over de kennis en kunde om uw nieuwe droomhuis werkelijkheid te maken.

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

Aankoopmakelaar Nijmegen

Plus Taxaties breidt haar dienstverlening uit en gaat nu verder onder de naam Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende het bedrijf officieel haar deuren in het centrum van Nijmegen. De organisatie heeft als doel particulieren te ontzorgen bij het aan- en verkoopproces van woningen, alsmede bij het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

Aankoopmakelaar Nijmegen

Wij vergelijken uw wensen met het beschikbare aanbod op de woningmarkt, om zo een realistische waarde te bepalen. Onze verkoopmakelaars houden rekening met al uw voorkeuren, zoals een grote tuin, open keuken of een rolstoelvriendelijke opgang.

Aankoopmakelaar Nijmegen met jarenlange ervaring

Bij Plus Makelaardij zijn wij gespecialiseerd in alle facetten die bij het aankopen van een huis komen kijken. We begeleiden u bij het selecteren van interessante huizen en plannen de bezichtigingen in. Wanneer we uw droomwoning gevonden hebben, ondersteunen we bij biedingen en onderhandelingen.

Wanneer we een geschikte woning gevonden hebben en de onderhandelingen zijn voltooid, kunnen we u helpen met het samenstellen van de contracten en het inplannen van een gesprek bij de notaris. Hierdoor wordt u tijdens het gehele proces ontzorgt en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Aankoopmakelaar Nijmegen

Makelaar met oog voor de toekomst

Plus Makelaardij zet zich in voor het verduurzamen van de vastgoedmarkt. In een traditioneel werkende en denkende sector zetten onze mensen zich dagelijks in om op het gebied van duurzaamheid het verschil te maken. Naast het aan- en verkopen van woningen, proberen we ook letterlijk ons steentje bij te dragen. We zetten ons daarom stevig in voor het thema duurzaamheid.

Om die reden ontvangen al onze klanten een tegoed van maximaal €1000,- voor de verduurzaming van hun gloednieuwe woning. Daarmee maken we het verduurzamen van een woning bereikbaar en tastbaar voor al onze klanten, groot of klein.

Aankoopmakelaar Nijmegen

Als aankoopmakelaar in Nijmegen helpen we bij het vinden van uw droomwoning

Met een achtergrond in de bouw en een sterke kennis van de lokale woningmarkt weten we als geen ander wat er nodig is om een woning aan te kopen. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning heeft u persoonlijk contact met uw makelaar, die u door het gehele proces begeleid.

Wanneer we uw wensen en behoeften besproken hebben, zullen wij op zoek gaan naar een selectie van woningen die hierbij aansluiten. Bij de woningen waar u een goed gevoel hebben, zullen we een bezichtiging inplannen en aan de slag gaan met de onderhandelingen.

Daarnaast is het voor ons mogelijk om met onze bouwkundige expertise een goede bouwkundige keuring uit te voeren, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze makelaars

Aankoopmakelaar Nijmegen

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

Aankoopmakelaar Nijmegen

Wonen in het gezellige Nijmegen

Nijmegen is een stad in het oosten van Nederland, gelegen aan de rivier de Waal. Het is de oudste stad van Nederland, met een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Nijmegen heeft een rijke culturele en intellectuele achtergrond, met een van de grootste universiteiten van Nederland en een bloeiende kunst- en muziekscene.

De stad heeft veel groene gebieden, zoals het prachtige Goffertpark en de Ooijpolder, die veel mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten. Bovendien staat Nijmegen bekend om zijn Vierdaagse wandelmarsen, een jaarlijks evenement dat duizenden deelnemers trekt vanuit de hele wereld.

Meer weten over het wonen in deze mooie stad? Maak gerust een afspraak met Plus Makelaardij, jouw aankoopmakelaar in Nijmegen.

Veelgestelde vragen over de makelaar in Nijmegen

Wanneer u nog niet eerder een huis hebt gekocht, dan komt er veel op u af. Om het traject wat u samen met ons zal doorlopen makkelijker te maken, hebben we onderstaand de veelgestelde vragen uitgeschreven.

Wat doet een aankoopmakelaar precies?

Een aankoopmakelaar bemiddelt bij de aankoop van huizen en woningen. Als u een woning wilt kopen, dan kan een aankoopmakelaar u helpen bij het inplannen van bezichtigingen en het onderhouden van het contact met de andere partij. Daarnaast kan een aankoopmakelaar in Nijmegen u begeleiden bij het opstellen van contractuele/juridische documenten en wanneer de onderhandeling is voltooid, helpen bij de definitieve aankoop van uw woning.

Is een aankoopmakelaar nodig?

Het is geen verplichting om een aankoopmakelaar in Nijmegen in te schakelen. U kunt ook een huis kopen zonder begeleiding. Echter, door de specialistische kennis die wij in huis hebben, inclusief een goede database vol mooie woningen, kan het een erg goede keuze zijn. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces zodat u bij iedere stap weet waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als aankoopmakelaar in Nijmegen?

Kiest u voor Plus Makelaardij in Nijmegen? Dan kunt u er zeker van zijn dat u een juiste keuze maakt. Door onze betrokkenheid en persoonlijke communicatie begeleiden we u door het gehele proces van aankopen, verkopen, taxeren en waardebepaling van uw pand. Ons team van toegewijde professionals in Nijmegen zetten zich volledig in uitstekende ervaring en hoogwaardig advies. We zijn op de hoogte van de lokale marktomstandigheden, trends in de huizenverkoop en onderhandelingsstrategieën om ervoor te zorgen dat we u altijd de beste deal kunnen geven.