Huis kopen Nijmegen Lent

Onze makelaar in Lent staan klaar om u te helpen bij de koop van een huis. Naast onze expertise bij het kopen en verkopen van woningen, kunnen we ook een waardebepaling opstellen om de waarde van uw huis vast te stellen.

Huis kopen Nijmegen Lent

Hoe kunnen wij u helpen bij de koop van uw huis in Nijmegen Lent?

Wij snappen dat het kopen van een huis een grote beslissing is en dat het vaak gepaard gaat met veel vragen. Daarom staan wij voor u klaar om u te helpen en te adviseren gedurende het hele aankoopproces. Onze jarenlange ervaring in de makelaardij zorgt voor bouwtechnische inzichten en een goed begrip van de lokale woningmarkt. Wij weten wat er speelt in Lent en omstreken en kunnen u daardoor goed adviseren over de beschikbare huizen en de prijzen die daarvoor gevraagd worden.

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

Huis kopen Nijmegen Lent

De dienstverlening van Plus Taxaties wordt uitgebreid onder de nieuwe naam Plus Taxaties & Makelaardij, opgericht om particulieren te ontzorgen bij het aan- en verkoopproces van woningen en het taxeren ervan. Op 1 maart 2023 opende Plus Taxaties & Makelaardij officieel haar deuren in het centrum van Nijmegen.

Refentie-onderzoek

Huis kopen Nijmegen Lent

Bij het bepalen van de realistische waarde vergelijken onze verkoopmakelaars uw wensen met het aanbod op de woningmarkt. Of u nu op zoek bent naar een ruime tuin, een open keuken of een rolstoelvriendelijke ingang, al deze factoren worden in overweging genomen.

Toegewijde makelaar voor een huis kopen Nijmegen Lent

Bij het kopen van uw huis in Lent begrijpen wij als makelaar dat dit geen alledaagse bezigheid is voor u. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, nemen wij de zorgen uit uw handen. Wij begeleiden u bij het vinden van een geschikte woning tot het opstellen van de koopovereenkomst.

Huis kopen Nijmegen Lent

Huis kopen Nijmegen Lent met oog op de toekomst

Bij Plus Makelaardij zetten wij ons in voor de verduurzaming van de vastgoedmarkt en werken onze experts dagelijks om vooruitgang te boeken op het gebied van duurzaamheid, wat in een traditionele sector niet altijd vanzelfsprekend is. Als makelaar in Lent richten wij ons niet alleen op het kopen en verkopen van woningen, maar denken wij ook graag aan de toekomst.

Als onderdeel van onze inzet voor duurzaamheid bieden wij elke klant een tegoed tot €1000,- voor de verduurzaming van hun woning. Met deze actie maken wij duurzaamheid bereikbaar.

Huis kopen Nijmegen Lent

Volledige begeleiding tijdens het koopproces van uw woning

Bij het kopen van een woning in Lent komt veel kijken. Tegenwoordig begint het oriëntatieproces van potentiële kopers al online. Daarom zorgen wij voor een goede presentatie van uw woning met behulp van foto’s, video’s en een online brochure. Hierdoor krijgen geïnteresseerden een goed totaalbeeld van de te kopen woning, wat kan leiden tot een snellere verkoop. Bij bezichtigingen weet u direct waar u aan toe bent en staat u niet voor verrassingen.

Als makelaar in Lent kunnen wij u ook adviseren over de bouwkundige staat van uw woning, de marktwaarde en kunnen wij u helpen bij de onderhandelingen en de sleuteloverdracht met een afspraak bij de notaris.

Onze makelaars

Huis kopen Nijmegen Lent

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

Huis kopen Nijmegen Lent

Wonen in Lent

Lent is een dorp in de gemeente Nijmegen en is gelegen aan de noordoever van de rivier de Waal. Het dorp is de laatste jaren sterk gegroeid en is een populaire woonlocatie geworden voor mensen die willen genieten van een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij de stad willen wonen.

Lent heeft een historisch centrum met een aantal oude boerderijen en monumentale panden. In de afgelopen jaren zijn er ook veel nieuwe woningen gebouwd, waardoor er een gevarieerd woningaanbod is ontstaan. Het dorp heeft verschillende voorzieningen, waaronder diverse winkels, scholen en sportverenigingen.

Lent is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft een treinstation met verbindingen naar onder andere Nijmegen en Arnhem.

Benieuwd naar ons aanbod in Lent? Neem dan gerust eens contact op.

Veelgestelde vragen over een huis kopen Nijmegen Lent

Als u nog geen ervaring hebt met het kopen van een woning, kan dit proces veel zijn. Om u te helpen, hebben we hieronder de veelgestelde vragen opgeschreven die u samen met ons zult doorlopen.

Wat doet een makelaar precies?

Een makelaar in Lent kan u helpen bij de koop of verkoop van uw woning. Het kan lastig zijn om zelf alle bezichtigingen te plannen en contact te onderhouden met geïnteresseerde klanten. Daarnaast kan een makelaar u begeleiden bij het opstellen van juridische documenten en de uiteindelijke aankoop of verkoop van uw woning.

Welke documenten heb ik nodig voor de verkoop van mijn huis?

Voor de verkoop van uw woning zijn enkele documenten vereist, namelijk:

  1. Kopie van legitimatiebewijs

Om u te kunnen identificeren, is een kopie van het legitimatiebewijs van alle eigenaren van de woning vereist.

  1. Akte van levering

De akte van levering is een cruciaal document, omdat het bewijst dat u de eigenaar bent van de woning. Het eigendomsbewijs wordt verstrekt door het Kadaster.

  1. WOZ-beschikking en andere gemeentelijke aanslagen

Om de waarde van uw woning te bepalen, wordt de WOZ-waarde jaarlijks door de gemeente vastgesteld. Het is ook belangrijk om andere gemeentelijke aanslagen, zoals de Watersysteemheffing, de Zuiveringsheffing en de verontreinigingsheffing, bij de hand te hebben.

  1. Energielabel van de woning

Het energielabel geeft in één oogopslag informatie over het energieverbruik van uw woning en is daarom belangrijk bij de verkoop van uw huis. Het energielabel wordt gewaardeerd van A tot G, waarbij A het meest energiezuinig is en is specifiek voor uw woning.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als makelaar in Lent?

Bij Plus Makelaardij staat betrokkenheid centraal. Wij richten ons op belangrijke thema’s zoals duurzaamheid, digitalisering en persoonlijk contact. Onze grondige kennis van het verkoopproces van woningen in Lent, samen met onze betrokkenheid en persoonlijke communicatie, zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele obstakels tijdens het koopproces.

Ons team van deskundige professionals in Lent is volledig toegewijd om u een uitstekende ervaring en hoogwaardig advies te bieden. We zijn op de hoogte van de lokale marktomstandigheden, trends in de huizenverkoop en onderhandelingsstrategieën om ervoor te zorgen dat we u altijd de beste deal kunnen bieden.