Aankoop

De aankoop van een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis. Onze specialisten ontzorgen je en nemen je mee in het volledige proces. Van de onderhandeling en het koopcontract tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. Zodat je met een goed gevoel jouw nieuwe huis koopt.

aankoop woning nijmegen

Wat doet een aankoopmakelaar voor jou?

Voor de meeste mensen is het kopen van een woning geen dagelijkse kost. Onze specialisten ontzorgen je en nemen de tijd voor jouw wensen en voorkeuren. Ze combineren een persoonlijke benadering met hun kennis van de huizenmarkt en hun bouwkundige expertise.

aankoop woning Nijmegen inventarisatie

Inventarisatie

We starten met het in kaart brengen van je woonwensen en financiële voorkeuren. Na het intakegesprek weten we precies waar jij naar zoekt. We houden je elke dag op de hoogte van interessant aanbod dat past bij jouw zoekprofiel. En we benutten ons netwerk voor dat ene droomhuis dat nog niet op Funda staat. 

aankoop woning nijmegen bezichtigen

Bezichtigen

Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan bezichtigen we samen de woning. Jij proeft de sfeer, wij letten op de rest. Van de bouwkundige staat tot andere bijzonderheden. En we zorgen voor relevante informatie, zodat jij volledig op de hoogte bent van alle zaken die in en rondom de woning spelen.

Aankoop
en overdracht

Jij hebt jouw droomhuis gevonden. Dat betekent dat wij in onderhandeling gaan met de verkoper, om te komen tot het beste resultaat voor jou. Vervolgens begeleiden we je bij het tekenen van de koopovereenkomst, het laten uitvoeren van een taxatie, een eventuele financieringsaanvraag en de overdracht bij de notaris.

aankoop woning Nijmegen inventarisatie

Inventarisatie

aankoop woning nijmegen bezichtigen

Bezichtigen

Aankoop
en overdracht

Kantoor Nijmegen erkend als NVM Vestiging

NVM 2

Per 20 februari 2023 is de vestiging van Plus in Nijmegen erkend door de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (www.nvm.nl). Vanuit onze vestiging bieden we zowel makelaarsdiensten als taxatiedienstverlening aan voor onze klanten.

Plus Makelaardij van start!

Sinds de oprichting in 2019 hield Plus zich enkel bezig met het uitvoeren van diverse soorten taxaties. Onze ambities reiken verder. Begin 2023 kwamen we mooi uit de startblokken met de oprichting van Plus Makelaardij.

Maurice van Oirschot start als Makelaar KRMT

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat per 15 januari 2023 onze eerste professional in de Makelaardij is gestart. Maurice van Oirschot is per deze datum actief als Makelaar KRMT. Maurice, welkom en wij wensen je veel succes!

We realiseren in samenwerking met u een taxatierapport dat past bij de vraag, doelen en ambities van uw organisatie. Zo beweegt u mee met ontwikkelingen rondom duurzaamheid en de continu veranderende wereld.