Huis te koop Den Haag

Bent u op zoek naar een huis dat u kunt kopen in Den Haag? Plus Makelaardij helpt u graag in deze mooie fase. De persoonlijke communicatie die we graag met u voeren, combineren we met de kennis van de huizenmarkt en de bouwkundige expertise die we in huis hebben. Dat u een weloverwogen keuze kunt maken, is voor ons erg belangrijk.

huis te koop den haag

Hoe kunt u een huis kopen in Den Haag?

Het is slim u op financieel gebied te laten adviseren voordat u op zoek gaat of een huis gaat kopen in Den Haag. Zo weet u welk bedrag u kunt lenen en op welke toekomstige maandlasten u kunt rekenen. Deze cruciale informatie biedt u de mogelijkheid om op een doelgerichte wijze naar een geschikte woning te zoeken en ondersteunt u bij het nemen van een goed doordachte beslissing.

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

huis te koop den haag

Plus Taxaties breidt haar dienstverlening uit en gaat nu verder onder de naam Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende het bedrijf officieel haar deuren in het centrum van Nijmegen. De organisatie heeft als doel particulieren te ontzorgen bij het aan- en verkoopproces van woningen, alsmede bij het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

huis te koop den haag

Wij vergelijken uw wensen met het beschikbare aanbod op de woningmarkt, om zo een realistische waarde te bepalen. Onze verkoopmakelaars houden rekening met al uw voorkeuren, zoals een grote tuin, open keuken of een rolstoelvriendelijke opgang.

huis te koop den haag

Geschikte koopwoningen in Den Haag

De speurtocht naar een prachtig koophuis in Den Haag kan beginnen als u weet welk bedrag u maximaal kunt uitgeven. Om op huizenjacht te gaan, kunt u kijken op Funda of u kunt een aankoopmakelaar inschakelen. Plus Makelaardij kan hier u bij helpen om een huis te kopen in Den Haag. Als u volledig wil genieten van het proces, is dit de beste optie voor u. Wij garanderen dat uw toekomstige koopwoning in Den Haag goed bij u past.

huis te koop den haag

Wat zijn punten waar u op moet letten tijdens bezichtigingen van koopwoningen in Den Haag?

Als u een huis gaat bezichtigen zijn er veel details waar u als klant op moet letten. Vaak is er veel aandacht besteed aan het interieur, maar is de buitenkant van het huis in het verschiet geraakt. Vraag hierom naar de staat van het pand, de toestand van het dak, de muren en de kozijnen. Het is goed om te weten of deze in de aankomende periode veel aandacht behoeven.

In de tijd waarin we nu leven, is het slim om het energielabel van het pand op te vragen. Hieraan kunt u aflezen hoe goed het huis geïsoleerd is en dit kan (mits een groen label) uiteindelijk veel kosten besparen, met name op het gebied van energielasten. Als een huis groene energie levert door middel van zonnepanelen of een warmtepomp, zijn dat fijne voordelen.

Onze makelaars

huis te koop den haag

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

huis te koop den haag

Arnoud Bakhuizen

Makelaar KRMT

+31 (6) 50 66 18 87

arnoud@plus-makelaardij.com

huis te koop den haag

Het ondertekenen van de koopovereenkomst

Als u een perfecte koopwoning in Den Haag heeft gevonden, is de volgende stap het ondertekenen van de koopovereenkomst. Hier zorgen wij voor. Dit contract bevat de uitgebreide details van de verkoop en beschrijft alle rechten en verantwoordelijkheden voor u als koper. Het is voor ons belangrijk dat beide partijen begrijpen wat deze overeenkomst inhoudt. Dit pakken wij op als verantwoordelijkheid en zorgen dat het wordt afgerond.

De koopovereenkomst beschrijft over het algemeen alle informatie als aankoopprijs, betalingsvoorwaarden, afsluitdatum en ontbindingsvoorwaarden. Daarnaast moet het alle details bevatten over de mogelijke verplichtingen die aan de koopwoning verbonden zijn. Denk aan pandrechten of andere lasten. Ook worden de ontbindingsvoorwaarden hierin meegenomen.

huis te koop den haag

Huis te koop Den Haag: hoe financiert u het

De financiering moet zo snel mogelijk rond gemaakt worden als het bod geaccepteerd is. U kunt hier een hypotheek voor afsluiten: er zijn namelijk veel hypotheekverstrekkers. De vele mogelijkheden worden voor u vergeleken door de hypotheekadviseur. Voordat een complete hypotheekaanvraag goedgekeurd wordt, kan het 4 tot 8 weken duren.

Tegenwoordig kunt u 100% van de kosten van de koopwoning in Den Haag financieren met een lening van de hypotheekverstrekker. Voor de kosten die er extra bijkomen moet u zelf opdraaien, hieronder verstaan we de kosten koper. Het is dus belangrijk dat u weet hoeveel geld u zelf nodig hebt. Als u wilt beginnen aan een huis kopen in Den haag, kunt u het beste een lijstje maken waar u al uw voorkeuren op noteert. Hierdoor brengt u niet alleen in kaart wat uw behoeften zijn aan een koopwoning in Den Haag, maar ook de voorwaardes waaraan het hoe dan ook moet doen. Daarnaast kunt u hiermee gerichter zoeken.

huis te koop den haag

Eindelijk een koopwoning in Den Haag

U heeft officieel een huis gekocht als de hypotheek geregeld is, bedenktijd overschreden is en er geen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. De overdracht van de koopwoning in Den Haag is de volgende stap.

Of de woning nog in afgesproken staat is, controleert u samen met de makelaar. Als alles goed is, betaalt u de koopsom en overige kosten bij de notaris. De vervolgstap is het tekenen van de akte van levering. Nu staat de koopwoning in Den Haag in het kadaster en op uw naam.

Veelgestelde vragen over huizen kopen in Den Haag

Wanneer u nog niet eerder een huis hebt gekocht, dan komt er veel op u af. Om het traject wat u samen met ons zal doorlopen makkelijker te maken, hebben we onderstaand de veelgestelde vragen uitgeschreven.

Wat doet een makelaar?

Een aankoopmakelaar bemiddelt bij de aankoop van appartementen en woningen. Als u een appartement wilt kopen, dan kan een aankoopmakelaar u helpen bij het inplannen van bezichtigingen en het onderhouden van het contact met de andere partij. Daarnaast kan een makelaar u begeleiden bij het opstellen van contractuele/juridische documenten en wanneer de onderhandeling is voltooid, helpen bij de definitieve aankoop van uw woning.

Welke stappen moeten we zetten voordat we een huis kunnen kopen?

Een huis kopen is een lang maar leuk proces. Er moeten veel stappen ondernomen voordat voordat de koop definitief rond is. Denk aan financieringsadvies, bezichtigingen, onderhandelingen, het aanvragen van een hypotheek en uiteindelijk de definitieve verkoop. We staan u graag bij in dit proces.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als makelaar in Den Haag?

Kiest u voor Plus Makelaardij in Den Haag? Dan kunt u er zeker van zijn dat u een juiste keuze maakt. Door onze betrokkenheid en persoonlijke communicatie begeleiden we u door het gehele proces van aankopen, verkopen, taxeren en waardebepaling van uw pand. Ons team van toegewijde professionals in Nijmegen zetten zich volledig in uitstekende ervaring en hoogwaardig advies. We zijn op de hoogte van de lokale marktomstandigheden, trends in de huizenverkoop en onderhandelingsstrategieën om ervoor te zorgen dat we u altijd de beste deal kunnen geven.