Makelaar Nijmegen Lent

Makelaar in Nijmegen Lent die u helpt bij het kopen of verkopen van een woning. In een tijd waar duurzaamheid en automatisering steeds meer impact maken, zien wij kansen. Wij staan u bij, bij het maken van een belangrijke keuze in uw leven.

Makelaar Nijmegen Lent

Wat kunnen wij als makelaar in Nijmegen Lent voor u betekenen?

Onze makelaars uit Nijmegen Lent beschikken over de juiste bouwkundige expertise en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt. Door hun jarenlange ervaring kunnen wij u perfect ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe woning.

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

Plus Taxaties breidt haar dienstverlening uit en gaat nu verder onder de naam Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende het bedrijf officieel haar deuren in het centrum van Nijmegen. De organisatie heeft als doel particulieren te ontzorgen bij het aan- en verkoopproces van woningen, alsmede bij het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

Wij vergelijken uw wensen met het beschikbare aanbod op de woningmarkt, om zo een realistische waarde te bepalen. Onze verkoopmakelaars houden rekening met al uw voorkeuren, zoals een grote tuin, open keuken of een rolstoelvriendelijke opgang.

Vooruitstrevende makelaar in Nijmegen Lent en omstreken

Als makelaar in Nijmegen Lent richten we ons op het ontzorgen van particulieren in de zoektocht naar een nieuwe woning. We ondersteunen zowel bij de aan- of verkoop van een woning. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het op waarde schatten van uw woning, met behulp van een taxatierapport. Wanneer u kiest voor Plus Makelaardij, dan kiest u voor complete ontzorging gedurende het gehele proces.

Makelaar in Nijmegen Lent met oog op de toekomst

Bij Plus Makelaardij denken we graag vooruit. Zo zetten we ons in voor de wereld van morgen. In de huidige vastgoedbranche worden thema’s als duurzaamheid, automatisering en digitalisering steeds belangrijker. Wij zien hierin kansen. Als gedreven partner staan wij u bij tijdens het kopen of verkopen van een woning.

In een traditioneel werkende en denkende sector zetten onze mensen zich dagelijks in om op het gebied van duurzaamheid voorwaartse stappen te zetten.

Wanneer u klant wordt van Plus Makelaardij ontvangt u een tegoed van maximaal €1000,-  voor het verduurzamen van uw woning. Daarmee maken we verduurzamen bereikbaar voor iedereen.

Makelaar Nijmegen Lent

Volledige begeleiding tijdens het verkoopproces van uw woning

Bij het verkopen van een woning komt veel op u af. Zo is dit voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Als makelaar in Nijmegen Lent begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om uw woning te verkopen. We steken veel tijd in de presentatie van uw woning, met behulp van goede foto’s, video’s en voegen altijd een online brochure toe per woning. Door de digitalisering gaat begint het oriëntatieproces van de woningzoekende tegenwoordig al online. Door de informatieverstrekking zo compleet mogelijk te maken, wordt er een zo compleet mogelijk beeld van de woning geschetst. Dit voorkomt onduidelijkheden of verkeerde verwachtingen tijdens een bezichtiging.

Naast de presentatie van uw woning, controleren wij als makelaar in Nijmegen Lent de bouwkundige staat van woningen en geven we advies over de marktwaarde en het voeren van de onderhandelingen. Wanneer de onderhandelingen zijn geslaagd, plannen we de sleuteloverdracht in en maken we een afspraak bij de notaris.

Onze makelaars

Makelaar Nijmegen Lent

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

Wonen in Nijmegen Lent, net boven de Waal

Wonen in het hippe en moderne Nijmegen Lent? De wijk biedt een groot aanbod aan nieuwbouwwoningen en appartementen. Geniet van de rust aan de noordoever van de Waal. De wijk staat bekend om haar groen, maar biedt door de locatie ook de mogelijkheid om de stad te bezoeken.

Met de fiets bent u binnen enkele minuten overal waar u moet zijn. Gelegen op een steenworp afstand van het Centrum van Nijmegen, maakt Nijmegen Lent de ideale locatie voor een combinatie tussen een drukke stad en de mogelijkheid om van de drukte te ontsnappen.

Benieuwd naar ons aanbod in Nijmegen Lent? Neem dan gerust eens contact op.

Veelgestelde vragen over de makelaar in Nijmegen Lent

Wanneer u nog niet eerder een huis hebt gekocht of verkocht, dan komt er veel op u af. Om het traject wat u samen met ons zal doorlopen makkelijker te maken, hebben we onderstaand de veelgestelde vragen uitgeschreven.

Wat doet een makelaar precies?

Een makelaar bemiddelt bij de verkoop of aankoop van huizen en woningen. Als u een woning wilt kopen of verkopen, dan kan een makelaar u helpen bij het inplannen van bezichtigingen en het onderhouden van het contact met de klant. Daarnaast kan een makelaar u begeleiden bij het opstellen van contractuele/juridische documenten en wanneer de onderhandeling is voltooid, helpen bij de definitieve aankoop of verkoop van uw woning.

Welke documenten heb ik nodig voor de verkoop van mijn huis?

1. Kopie legitimatiebewijs

Een kopie legitimatiebewijs van alle eigenaren van de woning is van belang om u te legitimeren.

2. Akte van levering

De akte van levering is een belangrijk document. Het eigendomsbewijs is een bewijs van het Kadaster dat bewijst dat u de eigenaar van de woning bent.

3. WOZ beschikking en andere gemeentelijke aanslagen

De WOZ waarde bepaald de waarde van uw woning en wordt jaarlijks door de gemeente vastgesteld. Daarnaast is het ook van belang om de Watersysteemheffing, de Zuiveringsheffing en de verontreinigingsheffing bij de hand te hebben.

4. Energielabel van de woning

Bij de verkoop van uw huis is het van belang om het energielabel te achterhalen. Dit label geeft in een opslag informatie over het energieverbruik van uw woning. Het energielabel kent verschillende waarden en wordt gewaardeerd van A t/m G, waarbij A het (energie)zuinigste is. Dit is woning gebonden en daarom belangrijk om de waarde van uw woning te bepalen.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als makelaar in Nijmegen Lent?

Plus Makelaardij is een vooruitstrevende makelaar die zich richt op thema’s als duurzaamheid, digitalisering en persoonlijk contact. Wij begrijpen als geen ander welk proces u moet doorlopen bij het aankopen of verkopen van een woning. Door onze betrokkenheid en de persoonlijke communicatie, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Ons team van toegewijde professionals in Nijmegen Lent zetten zich volledig in uitstekende ervaring en hoogwaardig advies. We zijn op de hoogte van de lokale marktomstandigheden, trends in de huizenverkoop en onderhandelingsstrategieën om ervoor te zorgen dat we u altijd de beste deal kunnen geven.