Makelaar Bemmel

Onze makelaar in Bemmel biedt u graag ondersteuning bij het kopen of verkopen van uw woning. Bovendien kunnen wij een schatting maken van de waarde van uw huis door middel van een waardebepaling of taxatie.

Makelaar Bemmel

Wat kunnen wij als makelaar in Bemmel voor u betekenen?

Door al jaren het vak uit te oefenen beschikken wij als makelaar in Bemmel over de juiste expertise en kennis van de lokale markt. We begrijpen hoe de lokale woningmarkt van Bemmel zich ontwikkeld en welk aanbod zich voordoet. Op basis van deze kennis kunnen we u perfect adviseren tijdens de koop- of verkoop van een woning.

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

Makelaar Bemmel

De oprichters van Plus Taxaties breiden hun dienstverlening verder uit onder de noemer Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende Plus officieel haar deuren in het hart van Nijmegen. Onder de naam Plus Taxaties en Makelaardij richt de organisatie zich op het ontzorgen van particulieren bij het proces rondom de aan- en verkoop van een woning en het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

Makelaar Bemmel

Onze verkoopmakelaars vergelijken uw wensen met dat het aanbod van de woningmarkt. Bent u opzoek naar een vrijstaande woning, een keukeneiland of een zwembad in de tuin? Al deze zaken worden meegenomen om de realistische waarde te bepalen.

Toegewijde makelaar in Bemmel en omstreken

Als makelaar snappen we dat het kopen of verkopen van een woning voor u geen dagelijkse bezigheid is. Om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt, nemen het deze volledig uit handen. We begeleiden u bij elke stap, van het zoeken van een passende woning, tot het opstellen van de koopovereenkomst.

Makelaar Bemmel

Makelaar Bemmel richt zich op de toekomst

Bij Plus Makelaardij staan wij u bij tijdens het kopen of verkopen van een woning. Maar ook denken wij graag vooruit en zetten wij ons in voor verduurzaming van de vastgoedmarkt. Onze mensen werken dagelijks hard om vooruitgang te boeken op het gebied van duurzaamheid, wat in een traditionele sector niet altijd vanzelfsprekend is.

Als onderdeel hiervan ontvangt elke klant een tegoed tot €1000,- voor de verduurzaming van uw woning. Met deze actie maken we duurzaamheid tastbaar en bereikbaar voor iedereen.

Makelaar Bemmel

Volledige begeleiding tijdens het verkoopproces van uw woning

Er komt veel kijken bij het verkopen van een woning. Als makelaar in Bemmel snappen wij precies waar de moeilijkheden in dit proces liggen. Tegenwoordig begint het oriëntatieproces van de woningzoekende al online. Door een goede presentatie van uw woning, door middel van foto’s, video’s en een online brochure geven we een totaal beeld van de te verkopen woning. Hierdoor creëren we een goede presentatie, wat kan leiden tot een snellere verkoop. De bezoekers van bezichtigingen weten direct waarvoor ze komen en komen hierdoor niet voor verassingen te staan. Zo is de kans groter dat ze oprechte interesse hebben in de woning.

Ook kan makelaar Bemmel u adviseren over de bouwkundige staat van de woning en een tal andere zaken zoals kennis over de marktwaarde, hulp bij onderhandelingen, de sleuteloverdracht of met afspraken bij de notaris.

Onze makelaars

Makelaar Bemmel

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

Makelaar in Bemmel

Wonen in Bemmel in het rivierengebied

Bemmel is gelegen in het stroomgebied van 3 rivieren namelijk de Waal, Nederrijn en de Linge. Het bevindt zich fysisch-geografisch gezien in het Nederlandse rivierlandschap van de Betuwe en wordt begrensd door Nijmegen en Arnhem. In 2001 heeft er een grote gemeentelijk fusie plaatsgevonden. Gedurende deze fusie zijn Gendt en Huissen samengevoegd bij gemeente Bemmel. Ook de dorpen als Angeren, Haalderen, Ressen en Doornenburg zijn meegenomen in deze fusie.

Omdat Bemmel wordt omringt door rivieren is het van nature een vruchtbaar gebied. Hierdoor zijn er veel tuinbouw, boomgaarden en ook kassen te vinden. Wandelen kan in een van de vele uiterwaarden. Voor rustig wonen volop in de natuur zit u in Bemmel helemaal juist.

Veelgestelde vragen over de makelaar in Bemmel

Bent u opzoek naar woning in Bemmel of wilt u juist uw huis verkopen? Dan komt er al snel een boel op u af. Onderstaand vind u de meest gestelde vragen in deze situatie’s.

Wat doet een makelaar?

Een makelaar is een bemiddelaar bij het aan- en verkopen van huizen. De makelaar helpt u bij het inplannen van bezichtigingen, het onderhouden van klant contacten, het onderhandelingsproces en het opstellen van contractuele en juridische documenten. Wanneer de koop definitief is helpt uw makelaar u bij de sleuteloverdracht.

Welke documenten heb ik nodig voor de verkoop van mijn woning in Bemmel?

Om uw woning te verkopen heeft u een aantal documenten nodig. Deze zijn als volgt:

1. Kopie legitimatiebewijs

Een kopie van het legitimatiebewijs van alle eigenaren van de woning.

2. Akte van levering

Met de akte van levering bewijst u dat u de rechtmatige eigenaar bent van de woning. Deze is opgenomen in het kadaster.

3. WOZ beschikking en andere gemeentelijke aanslagen

De waarde van uw woning wordt jaarlijks door de gemeente bepaald. Dit heet de WOZ waarde. Naast de WOZ waarde is het van belang dat u inzicht kan geven in de zuiveringsheffing, watersysteemheffing en de verontreinigingsheffing.

4. Energielabel van de woning

Het energielabel wordt uitgedrukt in een schaal van A t/m G (A is het zuinigst). Het label is woning gebonden en geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Dit wordt door kopers vaak meegewogen in de aankoopbeslissing.

Waarom kiezen voor ons als makelaar in Bemmel?

Plus Makelaardij is een betrokken makelaar die zich richt op thema’s als duurzaamheid, digitalisering en persoonlijk contact. Wij snappen de aankopen of verkopen processen van een woning volledig en door onze betrokkenheid en persoonlijke communicatie, hoeft u zich geen zorgen te maken over de hobbels op het pad van het koopproces.

Ons team van toegewijde professionals in Bemmel zetten zich volledig in uitstekende ervaring en hoogwaardig advies. We zijn op de hoogte van de lokale marktomstandigheden, trends in de huizenverkoop en onderhandelingsstrategieën om ervoor te zorgen dat we u altijd de beste deal kunnen geven.