Verkoop

De verkoop van een woning is geen dagelijkse kost. Waar tot afgelopen jaar de woningzoekenden in de rij stonden, wordt een goede verkoopstrategie in de huidige markt steeds belangrijker. Onze specialisten ontzorgen je in het volledige verkoopproces. Van het verkoopklaar maken van je woning tot de onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Plus makelaardij aankoop 8

Hoe ziet het verkoopproces eruit?

Plus makelaardij verkoop 5

Waardebepaling

Bij de verkoop van je huis, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de woningwaarde. Onze verkoopmakelaar komt graag bij u langs voor het uitvoeren van een sterk onderbouwde waardebepaling. 

Plus makelaardij woningtaxatie 2

Verkoopstrategie

Een sterke verkoopstrategie maakt het verschil. Samen met jou zorgen we voor het beste resultaat uit de verkoop van je woning. Van een onvergetelijke eerste indruk en een goede verkooppresentatie tot de inzet van online marketing. Zo zorgen we voor een zo groot mogelijk bereik onder woningzoekenden.

Plus makelaardij 41

Verkoop

Het succesvol verkopen van een woning is ons ultieme doel. Jij richt je op praktische zaken, wij ontzorgen je in het volledige verkoopproces. Van bezichtigen en onderhandelen tot het opstellen van de koopovereenkomst en de communicatie met de notaris.

Plus makelaardij verkoop 5

Waardebepaling

Plus makelaardij woningtaxatie 2

Verkoopstrategie

Plus makelaardij 41

Verkoop

Kantoor Nijmegen erkend als NVM Vestiging

NVM 2

Per 20 februari 2023 is de vestiging van Plus in Nijmegen erkend door de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (www.nvm.nl). Vanuit onze vestiging bieden we zowel makelaarsdiensten als taxatiedienstverlening aan voor onze klanten.

Plus Makelaardij van start!

Sinds de oprichting in 2019 hield Plus zich enkel bezig met het uitvoeren van diverse soorten taxaties. Onze ambities reiken verder. Begin 2023 kwamen we mooi uit de startblokken met de oprichting van Plus Makelaardij.

Maurice van Oirschot start als Makelaar KRMT

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat per 15 januari 2023 onze eerste professional in de Makelaardij is gestart. Maurice van Oirschot is per deze datum actief als Makelaar KRMT. Maurice, welkom en wij wensen je veel succes!

We realiseren in samenwerking met u een taxatierapport dat past bij de vraag, doelen en ambities van uw organisatie. Zo beweegt u mee met ontwikkelingen rondom duurzaamheid en de continu veranderende wereld.