Makelaar Nijmegen

Als makelaar in Nijmegen helpen we u graag bij het kopen of verkopen van uw woning. Ook kunnen wij een schatting maken van de waarde van uw woning door middel van een waardebepaling.

Makelaar Nijmegen

Wat kunnen wij als makelaar in Nijmegen voor u betekenen?

Met meerdere jaren ervaring in het makelaarsvak, kunnen wij u als makelaar in Nijmegen ondersteunen bij het gehele aan- of verkoopproces. Wij zijn volledig op de hoogte van de lokale woningmarkt en beschikken over de bouwkundige expertise om u volledig te adviseren.

Kantoor Plus makelaardij Nijmegen erkend als NVM vestiging

Makelaar Nijmegen

De oprichters van Plus Taxaties breiden hun dienstverlening verder uit onder de noemer Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende Plus officieel haar deuren in het hart van Nijmegen. Onder de naam Plus Taxaties en Makelaardij richt de organisatie zich op het ontzorgen van particulieren bij het proces rondom de aan- en verkoop van een woning en het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

Makelaar Nijmegen

Onze verkoop makelaars in Nijmegen vergelijken uw wensen met dat het aanbod van de woningmarkt. Bent u opzoek naar een grote tuin, een open keuken of een rolstoelvriendelijke opgang? Al deze zaken worden meegenomen om de realistische waarde te bepalen.

Betrokken makelaars Nijmegen en omstreken

Als makelaars in  Nijmegen en omstreken zijn wij zeer betrokken bij onze klanten. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een huis een belangrijke beslissing is en wij willen u daarom graag bijstaan in het gehele proces. Met onze kennis van de lokale vastgoedmarkt en onze persoonlijke aanpak kunnen wij u voorzien van het beste advies en ondersteuning bieden waar nodig.

Makelaar nijmegen

Een makelaar in Nijmegen waar u op kunt bouwen, nu en in de toekomst

Als makelaardij Nijmegen zijn wij gericht op de toekomst. Als onderdeel hiervan zetten wij ons in voor verduurzaming van de vastgoedmarkt. Bij Plus Makelaardij ondersteunen wij onze klanten niet alleen bij de aan- en verkoop van een woning, maar denken wij ook graag vooruit. Onze toegewijde medewerkers werken dagelijks hard om vooruitgang te boeken op het gebied van duurzaamheid, wat in een traditionele sector niet altijd vanzelfsprekend is.

Om daad bij het woord te voegen ontvangen al onze klanten een tegoed van maximaal €1000,- voor de verduurzaming van hun huis. Daarmee maken we het thema duurzaamheid bereikbaar voor iedereen.

Makelaar Nijmegen

Onze makelaars in Nijmegen begeleiden u bij de verkoop van uw woning

Bij Plus Makelaardij begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om uw woning te verkopen. Wij besteden veel aandacht aan het maken van hoogwaardige foto’s, video’s en online brochures voor elke woning. Op die manier schetsen we een zo compleet en realistisch mogelijk beeld van de woning. Op deze manier voorkomen wij onduidelijkheden of verkeerde verwachtingen tijdens een bezichtiging.

Naast het regelen van bezichtigingen, ondersteunen wij u bij het controleren van de bouwkundige staat van woningen en geven wij advies over de marktwaarde en het voeren van onderhandelingen. Wanneer de onderhandeling en het juridische gedeelte zijn afgerond, plannen wij een afspraak voor de sleuteloverdracht en zorgen wij voor een afspraak bij de notaris.

Onze makelaars

Makelaar Nijmegen

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

Makelaar Nijmegen

Wonen in het gezellige Nijmegen

Nijmegen is een stad in het oosten van Nederland, gelegen aan de rivier de Waal. Het is de oudste stad van Nederland, met een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Nijmegen heeft een rijke culturele en intellectuele achtergrond, met een van de grootste universiteiten van Nederland en een bloeiende kunst- en muziekscene.

De stad heeft veel groene gebieden, zoals het prachtige Goffertpark en de Ooijpolder, die veel mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten. Bovendien staat Nijmegen bekend om zijn Vierdaagse wandelmarsen, een jaarlijks evenement dat duizenden deelnemers trekt vanuit de hele wereld.

Meer weten over het wonen in deze mooie stad? Maak gerust een afspraak met Plus Makelaardij, jouw makelaar in Nijmegen.

Veelgestelde vragen over de makelaar in Nijmegen

Wanneer u nog niet eerder een huis hebt gekocht of verkocht, dan komt er veel op u af. Om het traject wat u samen met ons zal doorlopen makkelijker te maken, hebben we onderstaand de veelgestelde vragen uitgeschreven.

Wat doet een makelaar precies?

Een makelaar bemiddelt bij de verkoop of aankoop van huizen en woningen. Als u een woning wilt kopen of verkopen, dan kan een makelaar u helpen bij het inplannen van bezichtigingen en het onderhouden van het contact met de klant. Daarnaast kan een makelaar in Nijmegen u begeleiden bij het opstellen van contractuele/juridische documenten en wanneer de onderhandeling is voltooid, helpen bij de definitieve aankoop of verkoop van uw woning.

Welke documenten heb ik nodig voor de verkoop van mijn huis?

1. Kopie legitimatiebewijs

Een kopie legitimatiebewijs van alle eigenaren van de woning is van belang om u te legitimeren.

2. Akte van levering

De akte van levering is een belangrijk document. Het eigendomsbewijs is een bewijs van het Kadaster dat bewijst dat u de eigenaar van de woning bent.

3. WOZ beschikking en andere gemeentelijke aanslagen

De WOZ waarde bepaald de waarde van uw woning en wordt jaarlijks door de gemeente vastgesteld. Daarnaast is het ook van belang om de Watersysteemheffing, de Zuiveringsheffing en de verontreinigingsheffing bij de hand te hebben.

4. Energielabel van de woning

Bij de verkoop van uw huis is het van belang om het energielabel te achterhalen. Dit label geeft in een opslag informatie over het energieverbruik van uw woning. Het energielabel kent verschillende waarden en wordt gewaardeerd van A t/m G, waarbij A het (energie)zuinigste is. Dit is woning gebonden en daarom belangrijk om de waarde van uw woning te bepalen.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als makelaar in Nijmegen?

Kiest u voor Plus Makelaardij in Nijmegen? Dan kunt u er zeker van zijn dat u een juiste keuze maakt. Door onze betrokkenheid en persoonlijke communicatie begeleiden we u door het gehele proces van aankopen, verkopen, taxeren en waardebepaling van uw pand. Ons team van toegewijde professionals in Nijmegen zetten zich volledig in uitstekende ervaring en hoogwaardig advies. We zijn op de hoogte van de lokale marktomstandigheden, trends in de huizenverkoop en onderhandelingsstrategieën om ervoor te zorgen dat we u altijd de beste deal kunnen geven.