Huis verkopen Nijmegen

Onze makelaars in Nijmegen staan klaar om u te helpen bij de verkoop van uw huis. Naast onze expertise bij het kopen en verkopen van woningen, kunnen we ook een taxatierapport opstellen om de waarde van uw huis vast te stellen.

Huis verkopen Nijmegen

Hoe kunnen wij u helpen met het verkopen van een huis in Nijmegen?

Met jarenlange ervaring in de makelaardij zijn wij goed uitgerust om u te helpen bij de huis verkoop in Nijmegen. Onze expertise rijkt over bouwtechnische inzichten en een goed begrip van de lokale woningmarkt in Nijmegen. Hierdoor kunnen wij u goed begeleiden met woning verkopen in Nijmegen

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

Huis verkopen Nijmegen

Plus Taxaties breidt haar dienstverlening uit en gaat nu verder onder de naam Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende het bedrijf officieel haar deuren in het centrum van Nijmegen. De organisatie heeft als doel particulieren te ontzorgen bij het aan- en verkoopproces van woningen en bij het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

Huis verkopen Nijmegen

Wij vergelijken uw wensen met het beschikbare aanbod op de woningmarkt, om zo een realistische waarde te bepalen. Onze verkoopmakelaars houden rekening met al uw voorkeuren, zoals een grote tuin, open keuken of een rolstoelvriendelijke opgang.

Verkoop makelaar in Nijmegen

Bij het woning verkopen in Nijmegen begrijpen wij als makelaar dat dit geen alledaagse bezigheid voor u is. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, nemen wij de zorgen uit uw handen. Wij begeleiden u bij het vinden van een geschikte koper tot het opstellen van de verkoopovereenkomst.

Huis verkopen Nijmegen

Huis verkoopplan

Wij verkopen huizen door middel van een verkoopplan. Een verkoopplan biedt structuur en professionele begeleiding bij het verkoopproces van een huis. Het helpt om de verkoop soepel en succesvol te laten verlopen en geeft u als verkoper meer zekerheid.

Huis verkopen Nijmegen

Communicatie bij de verkoop

Bij verkoop is communicatie erg belangrijk. Bij Plus Makelaardij bieden wij de mogelijkheid om het contact via een Whatsapp groep te doen.  Dit is een laagdrempelige manier om betrokken te blijven en om onderling meer af te stemmen. Dit kan gaan om vragen, of aanvullingen op uw wensen.

Onze makelaars

Huis verkopen Nijmegen

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

Huis verkopen Nijmegen

Volledige begeleiding tijdens het verkoopproces van uw woning

Bij het verkopen van een woning in Nijmegen komt veel kijken. Als makelaar begrijpen wij als geen ander waar de uitdagingen in het proces liggen. Tegenwoordig begint het oriëntatieproces van potentiële kopers al online. Daarom zorgen wij voor een goede presentatie van uw woning met behulp van foto’s, video’s en een online brochure. Hierdoor krijgen geïnteresseerden een goed totaalbeeld van de te verkopen woning, wat kan leiden tot een snellere verkoop. Bij bezichtigingen weten bezoekers direct waar ze aan toe zijn en staan ze niet voor verrassingen. Dit vergroot de kans op oprechte interesse in de woning.

Als makelaar in Nijmegen kunnen wij u ook adviseren over de bouwkundige staat van uw woning, de marktwaarde en kunnen wij u helpen bij de onderhandelingen en de sleuteloverdracht met een afspraak bij de notaris.

Huis verkopen Nijmegen

Wonen in Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad in het oosten van Nederland, gelegen aan de Waal. Het heeft een rijke geschiedenis als oudste stad van Nederland en staat bekend om zijn universiteit, gezellige binnenstad en mooie natuur in de omgeving. Er zijn talloze bezienswaardigheden, waaronder de Waalbrug, het Valkhofpark en het Museum Het Valkhof.

Nijmegen is tevens bekend vanwege de jaarlijkse Vierdaagse, het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld. Met zijn vele evenementen, festivals en culturele activiteiten heeft Nijmegen voor ieder wat wils.

Benieuwd naar ons aanbod in Nijmegen? Neem dan gerust eens contact op.

Veelgestelde vragen over de makelaar in Nijmegen

Als u nog geen ervaring hebt met het verkopen van een woning, kan dit proces veel zijn. Om u te helpen, hebben we hieronder de veelgestelde vragen opgeschreven die u samen met ons zult doorlopen.

Wat doet een makelaar precies?

Bij de aankoop of verkoop van huizen en woningen bemiddelt een makelaar. De makelaar kunt u helpen bij het inplannen van bezichtigingen en het onderhouden van contact met de klant. Ook kan de makelaar in Nijmegen u helpen bij het opstellen van contractuele/ juridische documenten en wanneer de onderhandeling is afgerond kan de makelaar begeleiden bij de definitieve aankoop of verkoop van uw woning.

Welke documenten heb ik nodig voor de verkoop van mijn huis?

De documenten die u nodig heeft voor het verkopen van uw woning zijn als volgt:

1. Kopie legitimatiebewijs

Om u te legitimeren is een kopie van uw legitimatiebewijs belangrijk.

2. Akte van levering

De leverings akte is een belangrijk document. Om te bewijzen dat u de eigenaar van de woning bent, is het ook belangrijk dat u een eigendomsbewijs van het Kadaster hebt.

3. WOZ beschikking en andere gemeentelijke aanslagen

De WOZ waarde bepaald de waarde van uw woning en wordt jaarlijks door de gemeente vastgesteld. Het is van belang om de watersysteemheffing, de zuiveringsheffing en de verontreinigingsheffing bij de hand te hebben.

4. Energielabel van de woning

Bij de verkoop van uw huis in Nijmegen is het van belang om het energielabel te achterhalen. Per woning verschilt dit en daarom is het  belangrijk om de waarde van uw woning te bepalen. Dit label geeft in een opslag informatie over het energieverbruik van uw woning. Het energielabel kent verschillende waarden en wordt gewaardeerd van A t/m G, waarbij A het zuinigste is.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als makelaar in Nijmegen?

Plus Makelaardij is een betrokken makelaar die zich richt op thema’s als duurzaamheid, digitalisering en persoonlijk contact. Wij snappen de processen van een woning verkopen in Nijmegen volledig en door onze betrokkenheid en persoonlijke communicatie, hoeft u zich geen zorgen te maken over de hobbels op het pad van het koopproces.

Ons team van toegewijde professionals in Nijmegen zetten zich volledig in uitstekende ervaring en hoogwaardig advies. We zijn op de hoogte van de lokale marktomstandigheden, trends in de huizenverkoop en onderhandelingsstrategieën om ervoor te zorgen dat we u altijd de beste deal kunnen geven.