Woningtaxatie

Van de aan- of verkoop van een woning tot de verbouwing en herfinanciering van vastgoed.
Onze toegewijde specialisten richten samen met u het taxatieproces optimaal in.

Woningtaxatie 1

Waar ben je naar op zoek?

Voor elk type taxatie in Nijmegen en omstreken hebben wij de juiste specialisten in huis. Al onze taxaties worden gevalideerd door het Nederland Woning Waarde Instituut (NWWI). Hierdoor accepteren grote geldverstrekkers onze rapporten. Het taxatierapport ontvang je altijd binnen 5 dagen van ons. Bij een spoedtaxatie heb je het rapport binnen één of twee werkdagen in handen.

Woningtaxatie

Aan- en verkooptaxatie

De aan- of verkoop van een huis is een grote en belangrijke gebeurtenis. Daar wilt u een goede onderbouwing bij hebben. Plus Makelaardij helpt u daarbij.

Woningtaxatie

Nieuw- en verbouwtaxatie

Met een nieuwbouwtaxatie of een taxatie voor of na verbouwing, krijgt u inzicht in de daadwerkelijke waarde die een verbouwing toevoegt. Hierdoor kunt u een goed onderbouwd besluit nemen en bijvoorbeeld financiering aanvragen.

Plus makelaardij woningtaxatie 22

Overbruggingstaxatie

Een onderbouwde bepaling van uw woningwaarde is nodig om een overbruggingskrediet af te sluiten. We zorgen voor een heldere, betrouwbare taxatie en geven u inzicht in uw kansen in de markt.

Woningtaxatie

Aan- en verkooptaxatie

Woningtaxatie

Nieuw- en verbouwtaxatie

Plus makelaardij woningtaxatie 22

Overbruggingstaxatie

Kantoor Nijmegen erkend als NVM Vestiging

NVM 2

Per 20 februari 2023 is de vestiging van Plus in Nijmegen erkend door de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (www.nvm.nl). Vanuit onze vestiging bieden we zowel makelaarsdiensten als taxatiedienstverlening aan voor onze klanten.

Plus Makelaardij van start!

Sinds de oprichting in 2019 hield Plus zich enkel bezig met het uitvoeren van diverse soorten taxaties. Onze ambities reiken verder. Begin 2023 kwamen we mooi uit de startblokken met de oprichting van Plus Makelaardij.

Maurice van Oirschot start als Makelaar KRMT

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat per 15 januari 2023 onze eerste professional in de Makelaardij is gestart. Maurice van Oirschot is per deze datum actief als Makelaar KRMT. Maurice, welkom en wij wensen je veel succes!

We realiseren in samenwerking met u een taxatierapport dat past bij de vraag, doelen en ambities van uw organisatie. Zo beweegt u mee met ontwikkelingen rondom duurzaamheid en de continu veranderende wereld.