Jaren ’30 woning te koop Nijmegen

Een jaren ’30 woning met prachtige glas in lood ramen, een erker aan de voorzijde van het huis en prachtige paneeldeur. Wie droomt daar niet van. In Nijmegen zijn er genoeg jaren 30 woningen, maar weinig jaren 30 woningen te koop. Daarom gaan onze makelaars elke dag aan de slag om uw perfecte huis te vinden.

jaren '30 woning te koop Nijmegen

Een jaren '30 huis te koop in Nijmegen, waar vind ik die?

Jaren ’30 huizen zijn zeer geliefd en worden in de huidige woningmarkt snel verkocht. Dat wil niet zeggen dat het vinden van een jaren ’30 huis onmogelijk is. Omdat onze makelaars al jaren actief zijn in de Nijmegeese woningmarkt, kennen we deze als geen ander. Met onze kennis en uw wensenlijst gaan wij opzoek naar uw droomhuis.

Kantoor Nijmegen erkend als NVM vestiging

jaren '30 woning te koop Nijmegen

Plus Taxaties breidt haar dienstverlening uit en gaat nu verder onder de naam Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende het bedrijf officieel haar deuren in het centrum van Nijmegen. De organisatie heeft als doel particulieren te ontzorgen bij het aan- en verkoopproces van woningen, alsmede bij het taxeren van woningen.

Refentie-onderzoek

jaren '30 woning te koop Nijmegen

Wij vergelijken uw wensen met het beschikbare aanbod op de woningmarkt, om zo een realistische waarde te bepalen. Onze makelaars houden rekening met al uw voorkeuren, zoals een jaren ’30 woning, open keuken en de hoeveelheid (slaap)kamers.

Wat maakt een jaren '30 woning zo speciaal?

Een jaren ’30 woning is vaak al van de buitenkant direct te herkennen. Deze huizen zijn gebouwd in de Amsterdamse Schoolstijl. In deze stijl staan de eenvoudige vormen met strakke lijnen en geometrische vormen centraal. Veelal zijn deze huizen gebouwd van baksteen en voorzien van een pannendak.

jaren '30 woning te koop Nijmegen

Glas-in-lood ramen van een jaren '30 woning

De glas-in-lood ramen van een jaren ’30 woning is misschien wel de meest karakteristieke kenmerk. De glas-in-lood ramen werden veel geplaatst puur ter decoratie. Bij de aanschaf van een jaren ’30 woning is het verstandig om de staat van deze ramen te (laten) controleren. Ook kan dit effect hebben op het energieverbruik / energielabel van de woning.

jaren '30 woning te koop Nijmegen

Waarop letten bij kopen van een jaren '30 huis

Belangrijke aspecten die gecontroleerd moeten worden bij jaren ’30 woning die te koop staat zijn: aanwezigheid van scheuren of beschadigingen in de fundering en/of gevel, de staat van het dak (doorzakken en lekkages), vochtproblemen, de kwaliteit van de meterkast en bedrading en het rotten van de balken. Daarnaast kan er asbast aanwezig zijn. Onze makelaars doorlopen alle huizen om eventuele problemen te signaleren, daarnaast wordt er ook bouwkundig naar de woning gekeken.

Onze makelaars

Rosa Baake

Rosa Baake

Makelaar KRMT

+31 (6) 38 94 63 92

rosa@plus-makelaardij.com

jaren '30 woning te koop Nijmegen

De isolatie van een jaren '30 woning

Het energielabel van woning is een belangrijk aspect wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe woning. Het isoleren van een jaren ’30 woning kan in bijna alle gevallen goedkoper dan u zou denken. Dit komt door de aanwezigheid van spouwmuren. Hier kunnen kleine gaten in gemaakt worden en geïsoleerd. Dit scheelt een grote verbouwing. Samen met uw makelaar bekijken we staat en de eventuele isoleer opties.

Veelgestelde vragen over jaren '30 woning te koop Nijmegen

Wanneer u nog niet eerder een jaren ’30 woning hebt gekocht, dan komt er veel op u af. Om het traject wat u samen met ons zal doorlopen makkelijker te maken, hebben we onderstaand de veelgestelde vragen uitgeschreven.

Wat doet een makelaar?

Een aankoopmakelaar bemiddelt bij de aankoop van appartementen en woningen. Als u een appartement wilt kopen, dan kan een aankoopmakelaar u helpen bij het inplannen van bezichtigingen en het onderhouden van het contact met de andere partij. Daarnaast kan een aankoopmakelaar in Nijmegen u begeleiden bij het opstellen van contractuele/juridische documenten en wanneer de onderhandeling is voltooid, helpen bij de definitieve aankoop van uw woning.

Waarom maakt u een goede keuze als u ons kiest als makelaar in Nijmegen?

Kiest u voor Plus Makelaardij in Nijmegen? Dan kunt u er zeker van zijn dat u een juiste keuze maakt. Door onze betrokkenheid en persoonlijke communicatie begeleiden we u door het gehele proces van aankopen, verkopen, taxeren en waardebepaling van uw pand. Ons team van toegewijde professionals in Nijmegen zetten zich volledig in uitstekende ervaring en hoogwaardig advies. We zijn op de hoogte van de lokale marktomstandigheden, trends in de huizenverkoop en onderhandelingsstrategieën om ervoor te zorgen dat we u altijd de beste deal kunnen geven.